стосунки психологія здорові стосунки

15 питань до партнера, які допоможуть зміцнити ваші стосунки

Сейчас читают: 766
womo.ua

Початок терапії може бути лякаючим процесом, але це важливий крок до покращення вашого психічного здоров’я та загального самопочуття.

Початок подорожі до парної терапії відкриває перед партнерами світ можливостей дослідити тонкощі їхніх стосунків. Незалежно від того, чи ви тільки починаєте цей трансформаційний процес, чи прагнете поглибити ваш зв’язок, дуже важливо ставити правильні запитання.

Черпаючи натхнення з різних терапевтичних підходів, ми представляємо глибоке дослідження 15 основних питань, покликаних допомогти партнерам глибше зрозуміти один одного. Читайте також: Мультфільми для розвитку емоційного інтелекту дитини 15 питань, які допоможуть зміцнити стосунки Який один момент тобі першим спадає на думку з усієї історії наших відносин?

Є 5 мов кохання: турбота, дотик, слова, подарунки та нероздільна увага. Який із них найбільше твій? Яке перше враження про мене ти пам’ятаєш?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA