фільми психологія фільми для жінок найкращі фільми

5 фільмів, які замінять похід до психолога

Сейчас читают: 294
womo.ua

Фільми є одним із найкращих способів зазирнути у свою підсвідомість та побачити чи подолати психологічну проблему. Також завдяки фільмам можна дізнатися щось нове про себе, аналізуючи свою реакцію на певну сцену.

Сьогодні ми підготували для вас добірку чудових фільмів, які для декого можуть замінити сеанс у психолога. Читайте також: Що дивитись на Netflix у липні 2024 року: 44 найочікуваніших фільмів та серіалів Фільми, які замінять сеанс з психологом Лобстер 2015 Дістала самотність?

Антиутопічний погляд на людське життя і формування стосунків вдало продемонстровані у цьому фільмі. Місце зустрічі 2017 Відома мудрість говорить, що своїх бажань варто побоюватися, адже вони можуть справдитися.

Дев’ять не різних людей опинилися у звичайній міській кав’ярні, щоб зустрітися з чоловіком, який обіцяє здійснити їхнє бажання, проте є одне але… Варто зробити щось дуже зле… Чи це варте того!? Солтберн 2023 Історія про пошук себе, переоцінку цінностей та як легко викривлене сприйняття може змінити відображення реальності. Бідолашні створіння 2023 Гра на емоціях та пороках.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA