Україна книги Травма психологія поради війна в Україні Україна

5 книг, які допоможуть пережити психологічну травму

Сейчас читают: 160
womo.ua

Елліна Ільїних Війна, окупація рідного міста, обстріли, втрата рідних чи близьких людей… У ці важкі часи, що нам доводиться переживати, в голові можуть виникати питання: як жити далі, де шукати сили на щоденні справи, чому все це трапляється зі мною?

Психологиня центру «Незламна» від «Фонду Маша» Елліна Ільїних підготувала підбірку книг про травму та її подолання. Серед запропонованої літератури ви можете обрати ту, яка буде найбільш корисною для вас і дасть відповіді на всі ваші запитання.

І хоч читання книг не може повноцінно замінити консультації психотерапевта, ви точно дізнаєтеся, як допомогти собі та з користю проведете час. «Зцілення від травми», автор Пітер Левін Про що? Пітер Левін — доктор філософії з медичної біофізики та доктор психології.

Протягом кількох років він досліджував стрес і травми й одним з перших заявив, що травма є виліковною. У своїй книзі він розповідає про вроджену здатність людей перемагати травми, допомогу собі у стресовій ситуації, а також пояснює, звідки беруться наші емоції. Коментар психологині: Рекомендую цю книгу своїм клієнтам і всім, хто цікавиться психологією травми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA