фільми кіно трилер

Топ-5 фільмів, які тримають у напрузі до останньої хвилини

Сейчас читают: 488
womo.ua

Саспенс — інструмент у кінематографі. Він створює атмосферу тривожної невизначеності, напруженого очікування, острах невідомого та передчуття чогось жахливого.

Від напружених перестрілок і замахів на вбивство до захопливих розслідувань і зустрічей з монстрами — у цьому списку 5 найкращих фільмів у жанрі саспенс, які варто переглянути прямо зараз. Читайте також: Мультфільми для розвитку емоційного інтелекту дитини Ілюзія польоту 2005 Після смерті чоловіка конструктор авіалайнерів Кайл Пратт з дочкою повертаються в Америку.

Шестирічну Джулію трохи турбує майбутній переліт, і її мати, що важко переживає втрату, намагається заспокоїти дитину. Як виявляється, страхи доньки небезпідставні: коли лайнер злітає, а Кайл занурюється в дрімоту, дівчинка безслідно зникає.

Ні стюардеси, ні пасажири не бачили дитини, гірше того, Джулія відсутня в посадковому списку, а її квиток, іграшки та речі зникли. Звичайні підозрювані 1995 Непослідовна історія одного злочину, за яким ховається ціла низка нерозкритих справ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA