Україна жінки кар'єра новини вибір редакції Україна

“Mom, work!” або як українські матусі дітей з інвалідністю отримають нову роботу

Сейчас читают: 284
womo.ua

Якщо ви виховуєте дитину або особу з інвалідністю та давно мріяли вийти на роботу, але не  вистачає сил або сміливості, – приєднуйтесь до проєкту “Mom, work!”, де вас підтримають та проконсультують експерти з розвитку кар’єри та психологи.

Курс є безоплатним,  стартує 23 липня, та доступний для жінок, які виховують дітей або осіб з інвалідністю з усієї України. Проєкт втілюється в межах програми “Життя без бар’єрів”, за фінансової підтримки Німецького фонду Маршалла Сполучених Штатів Америки та ініційований ГО “Епіпросвіта”.

Головною  тренеркою курсу запрошено Альону Федько, кар’єрну консультантку та експертку з профорієнтації, топ-фахівчиню України, що понад 5 років допомагає успішно працевлаштуватись професіоналам з абсолютно різних сфер.На курсі буде розглянуто чотири лекції: Робота із кар’єрними страхами та обмежуючими переконаннями.

Пошук власних сильних сторін та визначення кар’єрного вектору. Підготовка резюме та стратегії пошуку роботи. Підготовка до співбесіди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA