Элина Свитолина Ольга Харлан Ярослава Магучіх Україна Охматдит новини Элина Свитолина Ольга Харлан Ярослава Магучіх Україна

Українські спортсмени висловилися про потужний обстріл України 8 липня

Сейчас читают: 685
womo.ua

Українські спортсмени з болем у серці відреагували на масовану атаку росіян 8 липня. Внаслідок ракетного удару по Києву були зафіксовані руйнування в Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському районах.

Було пошкоджено будівлю дитячої лікарні «Охматдит» та медичного центру «Ісіда». Також був зруйнований під’їзд житлового будинку у Шевченківському районі Києва.

Адміністрація Кривого Рогу вчора повідомила про 10 загиблих та 47 поранених. Еліна Світоліна У четвертому колі Вімблдону вона вийшла на корт з чорною стрічкою через потужний ракетний обстріл України.

Попри все наша тенісистка перемогла китаянку Ван Сінюй і тепер втретє зіграє у чвертьфіналі Грендслему. Після гри українська тенісистка, хвилюючись, розповіла про гру: Вона не змогла втримати сліз під час післяматчевої промови.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA