фільми психологія

Фільми, які допоможуть впоратися з апатією

Сейчас читают: 730
womo.ua

Ні, ці фільми не вилікують від депресії, не зможуть замінити терапію з психологом, проте ці фільми допоможуть справитися з депресивним станом, проаналізувати життя, пережити емоції героїв фільмів та надихнутися, а можливо й позбутися поганих думок та почати жити краще.

Герої фільмів з нашої добірки знайомі з депресією не з чуток, і у них напевно знайдеться для вас кілька слушних порад про те, як позбутися депресивного стану. Читайте також: Що дивитись на Netflix у липні 2024 року: 44 найочікуваніших фільмів та серіалів Найкращі фільми для зняття депресивного стану і тривоги, які варто подивитися всім  «Джой» / Joy (2015) 16+ Сюжет заснований на біографії матері-одиначки з Лонг-Айленда, яка прославилася винаходом «чудо-швабри», що самовіджимається.

Завдяки цьому побутовому приладу американка змогла заснувати прибуткову компанію з продажами понад один мільярд доларів. «Прихована краса» / Collateral Beauty (2016) 16+ Пронизлива драма Девіда Френкеля про переживання втрати.

Після смерті доньки власник успішного рекламного агентства Говард Інлет перестав справлятися з життям. «Почати знову» / Begin again (2013) 12+ Музичний продюсер Ден, який вийшов у тираж і поступово втрачає сенс життя, знайомиться з талановитою співачкою, на ім’я Грета.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA