українські фільми фільми кіно кіноіндустрія кіновиробництво

ТОП-5 українських фільмів, які вийдуть навесні 2023 року: трейлери

Сейчас читают: 882
womo.ua

Навесні 2023 року в український прокат виходить одразу п’ять вітчизняних фільмів. Весна – період оновлення та зростання на особистому рівні.

У цей час багато людей ставлять перед собою нові цілі, шукають нові хобі та планують своє життя. Також у цей період, український продукт з’являється в кінотеатрах України. Прем’єри весни, які варто подивитися: ТОП-5 Мавка: Лісова пісня Жанри: комедія, мультфільм, фентезі Бюджет: $5 000 000 Світова прем’єра: 2 березня 2023 Режисери: Олександра Рубан, Олег Маламуж Сценарист: Ярослав Войцешек Актори: Артём Пивоваров, Олена Кравець, Юлія Саніна Історія кохання лісової Мавки та простого селянина.

Але їх світи пішли війною один на одного. А все через появу в селі підступної фабрикантши, яка побудувала поруч з лісом фабрику, задумавши знищити Ліс.

Чи зможуть Мавка і Лукаш зупинити війну між людьми і Лісом та зберегти своє кохання? Будинок зі скалок Жанр: документальний Прем’єра в Україні: 9 березня Режисер: Сімон Леренг Вільмонт «Будинок зі скалок» розповідає про українських дітей зі складних родин, які потрапили до притулку, що розташований поруч із лінією фронту напередодні війни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA