Сша Нью-Йорк місто Київ місто Львів місто Варшава трейлер українські фільми фільми кіно Держкіно кіновиробництво трилер Сша Нью-Йорк місто Київ місто Львів місто Варшава

Еґреґор: у прокат виходить український містичний трилер

Сейчас читают: 704
womo.ua

Містичний трилер «Еґреґор» режисера Станіслава Капралова вийде на великі екрани 20 квітня 2023 року. Про це повідомляє Держкіно.

Фільм має інтернаціональний акторський склад: головні ролі виконали американський актор Омрі Роуз, відомий своєю участю у картинах «Непокора» і «Ліга справедливості» та українська актриса театру і кіно Олена Лавренюк – виконавиця головних ролей у фільмах «Dzidzio контрабас» і «Кава з кардамоном». Читайте також: Фільми, які має подивитися кожна жінка: поради від психологині Зйомки стрічки відбувалися в декілька етапів у різних куточках світу: в Україні (Київ та Львів), Польщі (Варшава) та США (Нью-Йорк). Читайте також: Мультфільм «Мавка.

Лісова пісня» побив рекорд українського прокату Читайте також: Два українські фільми отримали нагороди на Artdocfest/Riga Нагадаємо, що кінострічка «Еґреґор» стала фільмом-закритттям Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» у 2021 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA