Люксембург місто Великое Герцогство Люксембург місто Курган трейлер фільми Держкіно кіновиробництво Люксембург місто Великое Герцогство Люксембург місто Курган

Стало відомо, коли в український прокат вийде фільм Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург»

Сейчас читают: 955
womo.ua

Новий фільм українського режисера Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург» отримав дату початку кінотеатрального показу, який стартує 13 квітня.

Про це повідомляє Держкіно. Знімання стрічки «Люксембург, Люксембург» проходили у 2021 році у Лубнах Полтавської області, у Києві, на справжньому поліцейському полігоні, та в Люксембургу.

Дистриб’ютором фільму в Україні стала компанія «Кіноманія» Читайте також: Мультфільм «Мавка. Лісова пісня» побив рекорд українського прокату Читайте також: Фільми, які має подивитися кожна жінка: поради від психологині Головні ролі у стрічці «Люксембург, Люксембург» зіграли учасники реп-гурту «Курган і Agregat» – брати Раміл та Аміл Насірови. Читайте також: Еґреґор: у прокат виходить український містичний трилер Стрічку «Люксембург, Люксембург» створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

У травні 2022 року фільм став одним з п’яти учасників програми підтримки міжнародної промоції українських фільмів «proMOTION», започаткованої Українським інститутом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA