бренд аксесуари українські бренди

Український бренд SPOGAD створив прикраси із переробленого пластику

Сейчас читают: 897
womo.ua

Український бренд модних аксесуарів із переробленого пластику SPOGAD випустив лінійку прикрас Zdyvo. Колекція складається з браслетів, які можна носити на руці або вплітати у волосся.

Про це повідомляє SPOGAD на сторінці в Instagram. У новій колекції бренд переосмислив традиційні українські прикраси: зґарду (прикраса як символічний оберіг), намиста із муранського скла (писані пацьорки) другої половини 19 століття, намиста із вибійчаної тканини й різнокольорові намиста із пластмаси 20–30 років минулого століття.

Кожна прикраса вкладається у конверт, наче любовна записка (lettre d’amour), папір для яких литий вручну у київській студії Ольги Вишневської. Читайте також: Українкою бути стильно: бренд RITO представив колекцію одягу у яскравих відтінках За її словами, назва Zdyvo (діалектне слово від «диво, дивуватися») не випадкова, адже ідея створити прикраси зʼявилася напередодні Різдва, та через відключення світла, повітряні тривоги й обстріли Києва та Дніпра, запуск лінійки переносився.

Тож запуск дропу був справжнім різдвяним дивом. Читайте також: ТОП-10 б’юті-подарунків від українських брендів на 8 березня Читайте також: Найкращі образи від українських дизайнерів до Міжнародного жіночого дня Зазначимо, що весь прибуток бренд спрямує на створення сортувальної станції та лабораторії з переробки пластику для відбудови України за інноваційними підходами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA