Ричард Брэнсон Теодор Рузвельт лайфхаки Ричард Брэнсон Теодор Рузвельт

Як не відкладати повноцінне буття на потім: 16 лайфхаків щасливого життя від Маргарити Січкар

Сейчас читают: 904
womo.ua

«Лайфхаки щасливого життя» у переважної більшості асоціюється або з тим, що було до війни, або з тим, що буде після перемоги.

Маргарита Січкар вирішила піти іншим шляхом та, систематизувавши власний досвід перебування під обстрілами, вирішила не відкладати повноцінне буття на потім – і запропонувала нову систему, мета якої запустити процес відновлення та повернення до активного життя. Як у вас виникла ідея створити систему «16 лайфхаків для щасливого життя»? Ця ідея виникла після того, як я спочатку понад два тижні війни просиділа в окупації у власному будинку в Гостомелі.

А потім, виїхавши, подорожувала Європою та Сполученими Штатами Америки. Після повернення в Україну я почала все частіше чути від людей, що вони потерпають від емоційного вигорання і не знають, як їм повернутися до звичного життя.

Ніхто не знає, коли завершиться війна. Ця невизначеність знищує у людей залишки оптимізму. Багато хто не вірить у майбутнє та почувається загнаним у глухий кут.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA