Євген Клопотенко книголав Євген Клопотенко

Олександра Фідкевич про книжку «Як начинити гадюку салом»: Мені важливо, щоб люди не відмовлялися від своїх ідей, не боялись розпочинати та розбудовувати свої бізнеси та бренди

Сейчас читают: 202
womo.ua

У лютому українське видавництво #книголав видало книжку «Як начинити гадюку салом». Це — покрокова інструкція про побудову бізнесу на творчості від підприємиці та директорки проєкту «Євген Клопотенко» Олександри Фідкевич.

В інтерв’ю WoMo Олександра розповідає про процес роботи над книгою та особисту авторку «кухню». Як народилась ідея написати книжку «Як начинити гадюку салом»? Це було восени 2021 року.

На той час наш з Євгеном бізнес уже набув певної популярності. Я відчула, що ми зробили щось велике й прекрасне. А також — усвідомила, що подібного проєкту в Україні немає.

Тобто, наш досвід побудови бізнесу на творчості — унікальний. Тоді ж виникла думка проаналізувати й структурувати все набуте за ці роки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA