люди Нео

Книжки про те, як бути у формі: краща література для щасливого тіла

Сейчас читают: 792
beauty.ua

Разом із національною книжковою платформою Yakaboo пропонуємо цікаві та корисні книжки, які допоможуть відновитися.Науковці стверджують, що в процесі еволюції ми стали такими розумними саме через те, що мислення розвинулось для потреб нового типу руху на двох кінцівках.

Рух, IQ та  ментальне здоров’я взаємопов’язані. А між іншим, понад 70% часу ми проводимо сидячи чи лежачи. У цій книжці авторка зібрала новаторські наукові дослідження, філософію гуру йоги та досвід спортивних професіоналів.

Рух не просто поліпшує якість життя, він допомагає нам мислити, що особливо важливо в процесі старіння. Не обов’язково бути спортсменом: достатньо регулярно ходити пішки чи робити розтяжку.Тепер до практики.

Найбільш проблемним є підтримання форми чи повернення до гарного тіла, коли ти більше не юна. Якщо вам 30, 40, 50 років, то тіло вже не так жваво відгукується на спорт та покращення режиму харчування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA