county Canyon місто Париж Росія наркотики насильство згвалтування сексуальне насильство county Canyon місто Париж Росія

Зґвалтування, насильство в школах та наркотики: Періс Гілтон розповіла про особисте життя

Сейчас читают: 514
womo.ua

Відома американська актриса та співачка Періс Гілтон розповіла про зґвалтування у 15 років, сексуальне насильство протягом шкільного життя та примус до наркотиків у школі-інтернаті.

Про це пише Glamour. Американська зірка Періс Гілтон дала відверте інтерв’ю для журналу Glamour, в якому поділилася пікантними подробицями особистого життя.

Акторка повідомила журналістам, що у 15 років пережила зґвалтування, насильство та примус до наркотиків. Про зґвалтування та насильство 42-річна всесвітньо відома ікона поп-культури розповідає про свій досвід сексуального насильства та про те, як вона ледве врятувалася від агресивної політики школи, в якій її тримали примусово. Читайте також: Росія продовжує викрадати дітей з України: названа страшна цифра Три роки тому Періс вперше розкрила подробиці свого жорстокого минулого у своєму відомому документальному фільмі на YouTube  у 2020 році «Це Париж».

У ньому вона розповідає про жорстоке поводження, яке вона зазнала протягом двох років у різних школах для проблемних підлітків, таких як Provo Canyon School в Юті, де вона провела 11 місяців. Читайте також: Я ніколи не думала, що під час війни потрапити на війну так важко — Анастасія Блищик В той час зірка стала жертвою секс-злочину та загального женоненависницького настрою по відношенню до жінок у Голлівуді на початку 2000-х, здається цілком виправданим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA