Women in business 2022: UKRSIBBANK проведе шість безкоштовних онлайн-семінарів для підприємиць

Сейчас читают: 403
womo.ua

UKRSIBBANK BNP Paribas Group у межах програми «Women in business» четвертий рік поспіль запрошує власниць та керівниць комерційних структур ознайомитися з найкращим підпрємницьким досвідом.

Мета семінарів цього року — допомогти адаптавути бізнес до умов війни. Актуальність тем семінарів підтвержджує дослідженя, в якому йдеться, що від квітня 2022 року хоч і розпочався етап відновлення бізнесу, але підприємці стикаються з різними викликами, зокрема з браком фінансування, клієнтів та працівників чи каналів збуту, а також практичного досвіду, успішних кейсів побудови стратегії в умовах потужної турбулентності та позитивних прикладів управлінських рішень.

Тому на семінарах за програмою «Women in business» слухачки здобудуть актуальні знання з таких питань: як «грати» на ринку в умовах некерованості «правил гри», як адаптувати процеси у компанії до нових умов, як побудувати антикризову стратегію, спрямовану на розвиток, де знайти кошти і клієнтів та як підтримати та мотивувати команду.

Для цього UKRSIBBANK запросив успішних жінок у бізнесі, щоб вони поділилися своїми знаннями, досвідом та експертизою у найважливіших сферах ведення бізнесу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA