Нео поради дачникам буряк

Ви могли не знати: чому заборонено збирати червоний буряк у серпні

Сейчас читают: 394
hochu.ua

Ми розповідали, що зробити з малиною у серпні, щоб отримати щедрий врожай наступного року. Тепер поговоримо про те, чому досвідчені дачники ніколи не збирають самі буряк останнього літнього місяця та іншим не радять.Червоний буряк слід копати наприкінці вересня, коли нічна температура буде опускатися до +4 градусів.

Зараз же буряки просто не встигли набрати цукру. Про це розповіли на ProstoWay. Читати також Календар городника: що і коли робити в саду та на городі у серпні 2023 року Збір врожаю в кінці вересня оптимальний.

Так буряк буде готовий до зими, але ще не встигне “підмерзнути”. До середини осені буряки набирають цукор і стають смачними.

Шкірка коренеплода робиться щільною, що робить його придатним до тривалого зберігання. Викопаний у серпні буряк дуже ніжний, проте зберігати його можна лише вареним і у морозильній камері.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA