штат Небраска сіль консервація закрутки на зиму штат Небраска

Категорично заборонено: цей продукт знищить вашу консервацію

Сейчас читают: 377
hochu.ua

Ми розповідали, навіщо банки під час консервування перевертають догори дном. Тепер ділимось порадами щодо додавання солі у закрутки.Сіль зазвичай додають до консервованих продуктів, щоб покращити їхній смак.

Втім, як пишуть на сайті університету Небраски, сіль - необов’язковий інгредієнт (за винятком квашених солінь і квашеної капусти).

Читати також Без ножа і за лічені хвилини: хитрий трюк допоможе дрібно накришити капусту У решті продуктів сіль додають для смаку, однак у ферментованій квашеній капусті та солоних огірках сіль виступає консервантом, оскільки вона може стимулювати ріст бажаних бактерій, одночасно пригнічуючи ріст інших.Для консервування або маринування використовують чисту сіль, без добавок.

Саме цей вид солі найкраще підходить для консервування, соління та квашення.Йодовану сіль використовувати не варто. Вона може спричинити потемніння, зміну кольору або плями на продуктах.Кошерна сіль — це крупна, луската чиста сіль.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA