кліп нова пісня

Гурт MOLODI презентував кліп на пісню “допоможіть”: чому саме така назва? (ВІДЕО)

Сейчас читают: 401
hochu.ua

Днями на Youtube-каналі гурту MOLODI відбулась прем’єра кліпу на пісню “допоможіть”. У цьому відео музиканти відверто розповідають про одну з  найбільш серйозних проблем сучасності.Так, у новому кліпі артисти показали стан, який відчуває людина з ознаками депресії.

І якщо перший герой відчуває себе наче у божевільні, то другий демонструє найбільш розповсюджене явище у соціумі - соціально прийняту маску, яка приховує справжній емоційний стан людини.

Гурт MOLODI Читати також "Пісня, яка перетинає межі мови": мережу розриває запальний кліп на трек "Вода" від Ostrovskyi (ВІДЕО) Ось що про це говорить Кирило Роговий,  учасник гурту MOLODI:У депресії немає ані віку, ані адреси проживання, ми чуємо про неї в кіно та в музиці, але не завжди можемо розпізнати перші її симптоми не тільки у себе, але й у своїх близьких.

А якщо і помічаємо, то не завжди готові звернутися до спеціаліста. І врешті-решт людина залишається на самоті з гнітючими думками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA