Україна війна в Україні вибір редакції ефективність Україна

В Україні запускають соціальну платформу «Жити назустріч», спрямовану на якісну інтеграцію ветеранів і ветеранок у цивільне життя

Сейчас читают: 470
womo.ua

Банк ПУМБ у партнерстві із Superhumans, Veteran Hub, InvictusGames, Uklon, «Серце Азовсталі» запускає соціальну платформу «Жити назустріч», що допомагатиме ветеранам і ветеранкам війни, зокрема з інвалідністю та порушеннями після важких поранень, комплексно інтегруватися у фінансові процеси, трудові відносини, підприємництво та суспільство загалом.

За останніми даними Міністерства у справах ветеранів України, станом на квітень 2024 року серед нас уже понад 1 200 000 ветеранів війни. З них на початок року понад 110 000 мали ту чи іншу форму інвалідності. І ця цифра постійно зростає.    «На жаль, повертаючись додому, ветерани та ветеранки постають перед багатьма викликами: наслідки поранення, психологічні травми, складнощі адаптації до цивільного життя.

Часто суспільство не розуміє їхніх почуттів і потреб, а це створює відчуття ізольованості у тих, хто ризикував своїм життям задля свободи кожного з нас.

Ветерани і ветеранки не повинні долати виклики повернення наодинці. Тому ми створили платформу «Жити назустріч», яка стане комплексом ініціатив, об’єднаних важливою метою – щоб і цивільні, і ветерани та ветеранки робили кроки назустріч одне одному задля якісної інтеграції та взаємодії», — коментує запуск платформи маркетинг-директорка ПУМБ Ксенія Сікорська.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA