Травма танец Олена Шоптенко

Олена Шоптенко: про життя у Відні з сином, лікування травми та силу танцювальної терапії

Сейчас читают: 500
womo.ua

Навесні з Відня українці отримали дуже прикру звістку – телезірка Олена Шоптенко зазнала важкої травми. Наш портал підтримував зв’язок з однією найуспішніших українок, за чиїми досягненнями країна спостерігала у прямому ефірі роками.

Як триває лікування, як травма вплинула на сина Олени, чи наблизилась Шоптенко до своєї мрії відкрити власний центр, чи конкурентними є наші танцівники та хореографи у Європі?

Відповідає героїня проєкту «Як ти ТАМ?», хореограф-постановниця, переможниця проєкту «Танці з зірками», танцювальна терапевтка Олена Шоптенко. Як ви почуваєтесь через 3 місяці після травми коліна, адже всі чекають на ваше повернення до активних виступів? Мені дуже приємно відчувати з боку шанувальників – людей, які не є моїм близьким колом, – таку грандіозну підтримку.

Я, коли побачила таке велике занепокоєння за мій стан здоров’я від користувачів соцмереж, почала усвідомлювати, що мій творчий внесок в українську культуру все-таки викликав дуже сильні почуття у глядачів.

Об этом же в других изданиях
womo.ua
Показ документальної стрічки про гумор на війні “Нам своє робить” womo.ua /4 дня назад
womo.ua
Поговоримо про школу: 10 порад та застережень від спікерів TED womo.ua /5 дней назад
lifehelper.one
Банкротство физических лиц – это процедура, предусмотренная законодательством, которая позволяет гражданам решить проблемы с долгами, если они не в состоянии их погасить. Этот процесс может быть сложным lifehelper.one /1 неделю назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA