Украина Україна навчання новини вибір редакції ефективність Украина Україна

SET University та UMAEF запускають буткемп — SpaceTech Bootcamp: Reimagine Ukraine. Учасники працюватимуть над рішеннями для відновлення України за допомогою супутникових даних

Сейчас читают: 311
womo.ua

SET University, спільно з UMAEF запускають чотириденний ідеатон для команд та окремих учасників, зацікавлених у сфері space tech — SpaceTech Bootcamp: Reimagine Ukraine.

Подати заявку на участь можна з 23 липня по 12 серпня, заповнивши форму. SpaceTech Bootcamp: Reimagine Ukraine — це чотириденний ідеатон для команд, стартапів та окремих фахівців з фокусом на відновлення України за допомогою аналізу супутникових даних, використання інструментів AI/ML та computer vision. «Космічні технології не тільки про науково-фантастичні сюжети чи ракетобудування.

Це про комплексну аналітику, прогностичні моделі та технології ML/AI. Завдяки space tech ми можемо розвивати агросектор, підвищуючи врожайність та ефективніше планувати розподілені енергосистеми.

Космічна галузь вже впливає на наше сьогодення, ми, в межах ідеатону, прагнемо посилити цей вплив для майбутнього відновлення України», — коментує Євгенія Клепа, директорка з партнерств та інновацій SET University.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA