Instagram Telegram стосунки психологія

Що потрібно обговорити парам до того, як почати жити разом

Сейчас читают: 879
womo.ua

Жити разом — крок серйозний і вартий неабиякої уваги, обговорень та домовленостей. Що мається на увазі… Якщо ви вирішили зі своїм партнером з’їжджатися, то обов’язково обговоріть теми, представлені нижче.

В ідеалі, ви прийдете до спільної думки, компромісу і зійдетеся на позитивній ноті. Це вас зблизить і вам не буде через що хвилюватися.

Але якщо під час обговорень виникли проблеми та труднощі під час спілкування, то подумайте і все зважте перед тим як приймати це серйозне рішення — жити разом. Читайте також: 15 питань до партнера, які допоможуть зміцнити ваші стосунки Теми, які потрібно обговорити парам до того, як почати жити разом Стосунки із сім’єю.

Як часто ви будете їздити до батьків. Що для вас відпустка? Як часто ви хочете відпочивати. Особисті кордони. Хто буде розпоряджатися фінансами. Як ви будете вирішувати конфлікти й сварки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA