Україна школа діти навчання штучний інтелект війна в Україні Україна

В Україні відкриється студентська літня школа зі створення AI-рішень у боротьбі з дезінформацією

Сейчас читают: 852
womo.ua

Мінцифри анонсувало створення літньої школи для студентів, де вони навчатимуться ефективно протистояти фейкам за допомогою штучного інтелекту.

Про це повідомив Михайло Федоров. Крім того у школі можна буде навчитися створенню безпілотників та програмного забезпечення для дронів.

Школа почне працювати наприкінці червня. Детальніше про час та місце школи учасники дізнаються перед заходом. Студентам українських закладів вищої освіти можна зареєструватися на літню школу до 26 травня. Читайте також: У Мінцифри оприлюднили рейтинг найпопулярніших українських стартапів Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post В Україні відкриється студентська літня школа зі створення AI-рішень у боротьбі з дезінформацією appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA