google діти інтернет

Google представив в Україні платформу «Безпека дітей в Інтернеті»

Сейчас читают: 299
womo.ua

Інтернет – це безмежний ресурс для навчання, розваг та спілкування. Проте, як і в реальному житті, в онлайн-середовищі існують певні ризики.

Саме тому важливо навчити дітей та підлітків користуватися ним безпечно й відповідально. Шкільний рік добігає кінця, наближаючи літні канікули – час, коли діти, зазвичай, проводять більше часу в Інтернеті.

І саме тому, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, Google представив в Україні платформу “Безпека дітей в Інтернеті”, що допоможе батькам, вчителям, вихователям та самим дітям безпечно й упевнено досліджувати онлайн-світ.

На сайті зібрано корисні інструменти та ресурси з онлайн-безпеки для дітей та підлітків, а також батьків і вчителів які завжди будуть під рукою та в одному місці. Читайте також: Які українські фільми покажуть на Netflix у червні 2024 року “Безпека дітей в Інтернеті” – це  платформа, яка допоможе зробити Інтернет безпечним та комфортним простором для молодого покоління.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA