місто Вінниця українські бренди бізнес у війну інтерв’ю місто Вінниця

Від авіації і ІТ до створення власного бізнесу під час війни: історія засновниці молодого бренду одягу BRU Олександри Гречко

Сейчас читают: 869
womo.ua

Бізнес під час війни постійно розвивається, задає тенденції та робить неможливе в сьогоднішніх реаліях. Представники українського бізнесу вдало виходять на європейський ринок, створюючи конкуренцію вітчизняним виробникам.

Проте варто відзначити, що розпочати власну справу з нуля без потрібних знань, освіти та підводних каменів, та в додачу в умовах війни — справа надскладна.

Тому своїм досвідом з порталом Womo.ua поділилася 31-річна власниця бренду брутального одягу для жінок BRU Олександра Гречко, яка розповіла свою історію без прикрас. Про народження бренду: з чого все почалося? Активно почала працювати над ідеєю бренду 6 червня 2023 року.

Пам’ятаю точну дату, оскільки в той день підірвали Каховське водосховище. Настрій та моральний стан був жахливий, але в мене вже була назначена та оплачена зустріч по розвитку бренду, тож скасовувати її не хотілось.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA