львів виставка мистецтво

Сила творчості: у Львові відкриється благодійна виставка «Формула миру в мистецтві дітей»

Сейчас читают: 379
womo.ua

З 1 по 30 червня 2024 року у Львівському палаці мистецтв, за підтримки медичної лабораторії Ескулаб, відкриється благодійна виставка «Формула миру в мистецтві дітей». На виставці буде представлена унікальна просторова композиція, розписана акриловими фарбами на гнучкому склі завдовжки 17 метрів та заввишки 1.40 метри “Янголи Формули миру: Анатолій Криволап і діти”.

А також понад 2500 дитячих шедеврів з усіх областей України (тут є роботи дітей з Керчі, Алушти, Северодонецька тощо), створені учасниками Арт Форуму «Золотий мольберт”.

Експозиція виставок сформована з творів мистецтва дітей і художників, створених до і під час війни. Читайте також: Афіша тижня: що подивитися, послухати та куди сходити 3-9 червня Крім того, на відкритті виставки буде встановлено 2 рекорди України.

Після України мистецькі заходи планують провести в Ізраїлі, Німеччині, Польщі, Швейцарії та інших країнах світу. Картинки з виставки можна придбати, всі виручені кошти будуть спрямовані на відкриття Національної дитячої галереї «Незламний Золотий мольберт» імені Миколи Мялковського, який був постійним учасником Міжнародного конкурсу дитячого мистецтва, приєднався до лав ЗСУ і у грудні 2023 року загинув під Бахмутом, захищаючи нас та Україну. Читайте також:  Від авіації і ІТ до створення власного бізнесу під час війни: історія засновниці молодого бренду одягу BRU Олександри Гречко Фінансовий гороскоп на червень 2024 року: хто зі знаків Зодіаку купить будинок Гороскоп на червень 2024 року: що обіцяють зірки усім знакам Зодіаку Магнітні бурі у червні 2024 року: коли та на що чекати Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: FacebookTelegramInstagram The post Сила творчості: у Львові відкриється благодійна виставка

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA