Україна школа діти виховання новини Україна

Навчання через проєктний підхід. Як пройшов Проєктфест у школах МрійДій

Сейчас читают: 222
womo.ua

Понад 100 учасників, 14 команд, презентації, нетворкінг, майстер-класи — у Львові пройшов Проєктфест, на якому учні київської та львівської шкіл МрійДій представили командні проєкти, над якими працювали впродовж навчального року.  «Загалом проєктний підхід – це особливість освітнього процесу всієї мережі МрійДій.

Бо це про дієвий досвід і застосування предметних знань, цінностей та компетентностей на практиці.» — коментує академічна директорка МрійДій Мирослава Товкало.  Серед представлених на фесті проєктів дітей: Створення коміксів — створення картинки на придуману тематику коміксів.

Виготовлення власного мерчу — креативні малюнки перетворилися на неповторні наліпки та футболки. Арт для перемоги. Екоклуб — дослідження способів збереження продуктів, створення вощанок.

Клуб математичних жартів. Екосвідомі — сортування сміття. Створення карток з допомогою ШІ — виготовлення власної настільної гри.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA