Украина Украина

В Україні стартує нова безплатна навчальна програма Ukrainian Women Entrepreneurs Hub 2.0

Сейчас читают: 602
womo.ua

В Україні запускають безплатну навчальну онлайн-програму для підприємиць Ukrainian Women Entrepreneurs Hub 2.0, що має допомогти створити та розвинути власну справу в Україні.

Відбір учасниць відбуватиметься до 5 лютого включно. Програма діятиме у лютому та березні 2023 року. Реалізує Центр «Розвиток КСВ» у межах програми USAID «Мріємо та діємо».

Упродовж шести тижнів учасниці відвідають 10 практичних онлайн-лекцій та додаткові воркшопи, почнуть працювати над індивідуальними бізнес-планами під керівництвом менторів та менторок зі всього світу, познайомляться з іншими успішними підприємицями та виведуть свій бізнес на новий рівень.

Після цього відбудеться Pitching Night із зірковими гостями, на заході будуть обрані три переможниці, які отримають грант на 4000 доларів на оплату консультаційних та експертних послуг для посилення свого бізнесу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA