Статистика шлюб розлучення дослідження

В Україні кількість зареєстрованих шлюбів скоротилася на 17% – дослідження

Сейчас читают: 651
womo.ua

Кількість шлюбів в Україні скоротилася на 17% за перше півріччя 2023 року. Натомість розлучень побільшало на третину. Про це йдеться у дослідженні Опендатабот.

Зазначається, що за пів року в Україні було зареєстровано 86 028 шлюбів, торік було зафіксовано 103 903 нових родин. Читайте також: На якому рівні українці знають іноземні мови — дослідження Найчастіше розривають шлюб у Києві – 1 678 розлучень, а зменшення розлучень реєструють у Чернівецькій області. Читайте також: Кожен другий житель Землі до 75 років страждатиме на психічні розлади – дослідження Цьогоріч у двох областях побільшало реєстрацій шлюбів відносно відповідного періоду минулого року: на Харківщині (+19%) та Сумщині (+6%). Читайте також: Скільки українців працюють нелегально — дослідження Держпраці Зменшення кількості реєстрацій цього року спостерігається на Запоріжжі (-36%), на Дніпропетровщині (-34%), та Тернопільщині (-32%).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA