Ярослава Магучіх спорт легка атлетика легкоатлетка успішні жінки НОК України Ярослава Магучіх

Ярослава Магучіх стала найкращою спортсменкою серпня в Україні

Сейчас читают: 370
womo.ua

Експертна комісія Національного олімпійського комітету України визнала легкоатлетку Ярославу Магучіх найкращою спортсменкою України у серпні.

Найкращий тренер місяця – Тетяна Степанова, особиста наставниця Магучіх. Про це пише НОК України. Зазначається, що наприкінці серпня Магучіх стала чемпіонкою світу зі стрибків у висоту, а також отримала ліцензію на Олімпійські ігри-2024 у Парижі.

Спортсменка посіла перше місце, здолавши планку на висоті 2,01 метра. Читайте також: Вперше за 10 років: українка Ярослава Магучіх стала чемпіонкою світу зі стрибків у висоту Також за підготовку Магучіх нагороду отримають Федерація легкої атлетики України та Центральний спортивний клуб Збройних Сил України. Читайте також: Ляльку «Барбі» Ольги Харлан продали на аукціоні: яка сума і на що підуть кошти Найкращим юним спортсменом серпня визнано Микиту Юданова.

Особистий коуч дзюдоїста Валерій Юданов отримав нагороду найкращого тренера юного спортсмена. Юданов – чемпіон світу з дзюдо серед кадетів до 18 років.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA