Сша сексизм жінки військові опитування дослідження Сша

Домагання, дискримінація і сексизм: з чим стикаються жінки-військові в армії США — дослідження

Сейчас читают: 827
womo.ua

Жінки у підрозділах спеціальних операцій армії США, де переважно служать чоловіки, продовжують стикатися з дискримінацією, сексуальними домаганнями та сексизмом.

Про це йдеться у дослідженні, яке замовило Командування спеціальних операцій армії США (USASOC), щоб виявити та усунути перешкоди для жінок, які служать у їхніх силах, повідомляє The Associated Press.

Зазначається, що дослідження почалося два роки тому, за цей час були опитані понад 5000 осіб, призначених до USASOC, зокрема 837 військовиці, 3238 військовослужбовців та цивільні особи. Читайте також: Військова розповіла, як вижила в російському полоні: «День звільнення – мій другий день народження» Однією з поширених скарг є сексуальні домагання: майже кожна жінка у фокус-групах заявила, що зазнавала сексуальних домагань, проте лише 30% назвали це проблемою, і дуже небагато були готові повідомити про це чи публічно визнати.

Згідно зі звітом, з 2016-го до 2020 року жінки у складі командування спецоперацій подали лише 25 скарг на сексуальні домагання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA