Сша благодійність війна в Україні новини Сша

Росіяни фінансово допомагають Україні: соліст гурту "Ногу свело!" здивував зізнанням (ВІДЕО)

Сейчас читают: 289
hochu.ua

Російський музикант і фронтмен гурту "Ногу свело!" Максим Покровський, якого навесні цього року визнали "іноагентом" у рф, оголосив про збір коштів на підтримку України.

Артист зі сцени закликав фанатів донатити та розкрив, на що він разом зі своєю командою збирає гроші. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!З 2019 року Максим Покровський живе в США, а з початку повномасштабного російського вторгнення музикант відкрито виступив проти кремлівської диктатури.

Відтоді музикант не просто підтримує Україну, а й фінансово допомагає закуповувати гуманітарну допомогу. Читати також Максим Галкін емоційно висловився про трагедію в Чернігові: реакція Мережі не забарилася Так, на одному з недавніх концертів лідер гурту "Ногу свело!" закликав своїх слухачів долучитися до його збору.

Артист розповів, що за виручені гроші він планує придбати машини швидкої допомоги, мобільні госпіталі, ліки, медобладнання та пожежні машини.Так, я знаю, що багато українців гнуть усіх росіян під одну гребінку, але багато росіян дуже переживають...

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA