місто Харків ЛГБТ ЛГБТК флешмоб благодійність війна місто Харків

У Харкові проведуть єдиний в Україні прайд під час війни: деталі

Сейчас читают: 398
womo.ua

У Харкові другий рік поспіль проведуть єдину в Україні прайд-подію — ХарківПрайд, який цьогоріч відбудеться під гаслом «Гуртуємося заради Перемоги», який розпочнеться 23 серпня з флешмобу до Дня Харкова та триватиме до 2 вересня, коли відбудеться традиційний марш, що цього року має назву «Невидимі фігури». Читайте також: Американська трансгендерна журналістка стала спікеркою ЗСУ: хейт та реакція Міноборони За словами Анни Шаригіної, проводити прайд під час війни особливо важливо. Читайте також: Нова декларація УПЦ: людина «не повинна вважати власне тіло предметом приватної власності, яким можна розпоряджатися як завгодно» Заходи з 23 серпня до 2 вересня: 23 серпня — флешмоб до Дня Харкова «Занадто сіре.

Занадто кольорове» 24 серпня — подарунок ВПО від ХарківПрайду «Це і твоє місто також» 25 серпня — перфоманс «День, коли всі можуть одружитись» 26 серпня — благодійний фестиваль «Єдині як ніколи» 27 серпня — «Веселковий велотрек» 30 серпня — квест із подарунками «Знай свої права, людино» 1 вересня — присвячена загиблій волонтерці ХарківПрайду фотосушка «Вона більше не вийде на марш» та плакатна майстерня 2 вересня — марш «Невидимі фігури». Читайте також: Другий ХарківПрайд зібрав близько 3 тисяч учасникiв Зазначимо, що команда ХарківПрайду разом із благодійним фондом «Волонтерська» оголосила збір на три коптери DJI Mavic 3 для аеророзвідки 5-ї слобожанської бригади Нацгвардії.

Мета збору — 300 тисяч гривень. Долучитися можна за посиланням або на благодійному фестивалі. The post У Харкові проведуть єдиний в Україні прайд під час війни: деталі appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA