Сша Україна Камбоджа Молдавия Ефіопія доход їжа здорове харчування дослідження харчування Сша Україна Камбоджа Молдавия Ефіопія

Скільки грошей витрачають на харчування жителі України – дослідження

Сейчас читают: 431
womo.ua

Українці витрачають майже 41,6% доходу на їжу й напої, свідчить дослідження Picodi. Там дослідили витрати на харчування в співвідношенні з усіма витратами на споживчі товари й послуги в 105 країнах.

Згідно з дослідженням, Україна перебуває на 93 місці в рейтингу. Читайте також: Рекордні ціни на черешню: скільки коштують ягоди та фрукти в Україні Схожі результати має Молдова (41,1%), Ефіопія (41,3%) та Камбоджа (42,7%).

Найбільший відсоток витрат на продукти фіксують у Нігерії (59%), М’янмі (56,6%) і Кенії (56,1%). Для порівняння, менше, ніж одну десяту від усіх витрат припадає на харчування в США (6,7% від усіх витрат), Сінгапурі (8,4%), Великій Британії (8,7%), Ірландії (9,2%), Швейцарії (9,9%). Читайте також: Що приготувати з кабачків?

Смачні та прості рецепти страв на будь-який смак Витрати середньостатистичного українця на харчування складають 108 доларів на місяць.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA