здоров'я хвороба

#наша_таємниця: в Україні запустили кампанію з популяризації тестування на ВІЛ

Сейчас читают: 122
hochu.ua

Благодійна організація “100% ЖИТТЯ” запустила кампанію з популяризації тестування на ВІЛ в Україні. HOCHU.ua розповідає, що про це відомо, і в яких областях наразі проходить інформаційна кампанія.У трьох регіонах України - Київській, Одеській та Дніпропетровській областях - стартувала кампанія #наша_таємниця в рамках проєкту HealthLink, що включає низку інформаційних заходів для прискорення зусиль з подолання епідемії ВІЛ.

Цю кампанію втілює БО “100% ЖИТТЯ”. Читати також Чи є різниця, о котрій лягати спати і в які міф про здоровий сон ми даремно віримо?

Вчений Олександр Коляда роз’яснює (ВІДЕО) Конфіденційність є однією із засад лікарської етики, і багато українців почали більше довіряти медикам.

Втім, складніше їм говорити про тему безпеки сексу, досі стигматизовану у суспільстві. За результатами дослідження, проведеного Європейським інститутом політики громадського здоров’я у 2021-2022 роках за замовленням та за сприяння проєкту USAID HealthLink, 62% українських чоловіків не використовували презерватив під час останнього статевого акту, при цьому лише трохи більш як половина населення (55%) взагалі колись проходили тестування на ВІЛ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA