Чилі стосунки психологія кохання чоловіки жінки дослідження Чилі

Жінка чи чоловік? Хто перший зізнається в коханні – дослідження

Сейчас читают: 633
womo.ua

Стало відомо, хто перший зізнається в коханні. У дослідження взяли участь понад 3000 людей. Дослідження провів Альбертський університет.

Згідно з дослідженнями, у середньому чоловікам потрібно на 15 днів менше, ніж жінкам, щоб першими сказати своїй партнерці «я кохаю тебе». Читайте також: В Україні кількість зареєстрованих шлюбів скоротилася на 17% – дослідження Науковці виявили, що для того, щоб чоловік зізнався в коханні йому необхідно 108 днів, натомість жінці – 123.

Близько 20% опитаних говорили «я тебе кохаю» в перші два місяці взаємин, Читайте також: Розлука через війну: як зберегти родину на відстані 0,5% – протягом одного тижня, 8,8% чекали понад сім місяців, тимчасом як 0,4% зізнавались у своїх почуттях через рік і більше. Читайте також: Які фрази не варто говорити, якщо намагаєтесь підтримати людину Зазначаймо, що дослідження відбувалося шляхом онлайн-анкетування.

Учасниками проєкту стали жителі з різних країн, а саме: Австралії, Бразилії, Чилі, Колумбії, Франції, Польщі, Великої Британії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA