Украина місто Київ смерть співак Украина місто Київ

В Італії попрощалися з путінським фанатом Тото Кутуньйо (ФОТО, ВІДЕО)

Сейчас читают: 657
hochu.ua

За інформацією видання Leggo, траурна церемонія пройшла в міланській базиліці Санті-Нерео-ед-Акіллео. В ній же у 1971 році відбулося вінчання співака з його дружиною Карлою.

Труну з тілом Кутуньйо несли під оплески та пісню “L'italiano”.Відомо, що останні місяці свого життя співак провів у міланській лікарні Сан-Раффаеле під постійним наглядом лікарів.

Кутуньйо боровся з онкологією понад 10 років, проте наприкінці цього літа його стан значно погіршився. Читати також Віддав сцені 32 роки: помер знаменитий український актор Юрій Потапенко У 2019 році депутати Верховної Ради України звернулися до Голови СБУ Василя Грицака з проханням “прийняти відповідні рішення щодо заборони в’їзду на територію України Сальваторе Кутуньйо”.

Зазначалося, що артист “відкрито підтримує політику Путіна, анексію Криму і є членом асоціації друзів Путіна”. Втім, у той період співаку все ж вдалося відвідати Київ з концертом та поспілкуватися з українськими журналістами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA