Diana Gloster співачка день народження Diana Gloster

Смілива, сильна та ніжна: про співачку Diana Gloster в її день народження (ФОТО, ВІДЕО)

Сейчас читают: 131
hochu.ua

Сьогодні свій 30-ий день народження святкує відома українська співачка, авторка пісень та інфлюенсерка Diana Gloster. Смілива, сильна й незалежна жінка, яка підкорила серця шанувальників своєю щирістю, красою та силою.

Яким був останній рік для співачки - розповідає HOCHU.ua!За останній рік Діана розкрилася не тільки як талановита співачка, а й як інтерв’юерка, записавши 25 подкастів GLOSTER FM з артистами, блогерами та іншими зірками шоубізнесу.

Варто згадати і про особистий внесок співачки у спадщину української культури: її пісня стала для багатьох жінок маяком у подоланні шляху до самоповаги та любові до себе.

Діана пропагує рівноправ’я не тільки у своїй творчості, а й демонструє на власному прикладі. Зокрема її стосунки з молодим чоловіком, про які вона неодноразово розповідала в інтерв’ю є моделлю взаєморозуміння, взаємоповаги та здорових відносин.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA