відео фільм Барбі Марго Роббі

У Мережу злили ексклюзивне відео зі зйомок фільму "Барбі"

Сейчас читают: 432
hochu.ua

Фільм "Барбі" встановив абсолютний рекорд, ставши одним із найкасовіших стрічок 2023 року. І хоча прем’єра відбулася ще 9 липня, обговорення фільму досі не вщухають, як і інтерес до нього загалом.

Напередодні в Мережу потрапив ексклюзивний ролик зі зйомок нашумілої стрічки. У цьому відео показано бекстейдж зйомок сцени, у якій Раян Гослінг співає "I'm Just Ken".

Ролик опублікований на офіційному youtube-каналі американського лейбла звукозапису "Atlantic Records". Читати також "Суперсила": дивіться трейлер документального фільму Шона Пенна про війну в Україні (ВІДЕО) До речі, спершу задумувалось, що цю пісню виконуватиме зовсім не Гослінг.

Творці фільму збиралися знайти професійного співака, який би виконав цю партію. Однак головний Кен заявив, що хоче спробувати свої сили, адже свого часу був учасником телешоу "Клуб Мікі Мауса" разом із Брітні Спірс та іншими зірками світової величини.Раян Гослінг і Брітні Спірс у телешоу "Клуб Мікі Мауса"Коли Раян Гослінг заспівав, усі були вражені.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA