Ольга Харлан Джамала Мода бренд українська мода прикраса Ольга Харлан

Ювелірний бренд SOLO for diamonds презентував прикраси за дизайнами відомих українців: фото

Сейчас читают: 619
womo.ua

Ювелірний бренд SOLO for diamonds презентував Всеукраїнський проєкт колекції каблучок, створених за дизайнами видатних українців з вирощених в Україні діамантів.

Про це йдеться на Instagram-сторінці бренду. Читайте також: Захисниця України Руся Данілкіна знялася для новорічної колекції українського бренду GASANOVA: фото Зазначається, що в рамках проєкту 10 видатних та яскравих українців обʼєдналися, щоб поділитися своїм баченням каблучки, яка символізує сімʼю та кохання.

Для кожної каблучки бренд використав вирощені саме в Україні діаманти. Завдяки цьому учасники змогли відтворити кожну задуману ідею: обрати камені різної форми, кольору чи характеру, запропонувати власне бачення обрамлення та закласти важливий сенс. Читайте також: Український бренд FORMI випустив новорічну прикрасу у формі яблука: фото Прикраси створили за дизайнами відомих українців: Джамали, Ольги Харлан, Вадима Ворошилова (Karaya), Юлії Герасимової, Roxolana, Дарії Шаповалової, Наталії Гоцій, Наталії Каменської, Марії Гаврилюк.

Першою героїнею проєкту стала українська співачка Джамала. У каблучці від Джамали присутній символ зірки, який транслює космос, всесвіт та небо.В цій системі, за поглядом співачки, сімʼя — цілий всесвіт.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA