місто Київ Мода бренд українська мода діти вишиванка немовля місто Київ

Бренд ODARKA випустив лімітовані набори для вишивання першого боді для немовлят: фото

Сейчас читают: 933
womo.ua

Український бренд ODARKA продовжує популяризувати автентичні вишиті сорочки. До того ж створити їх можна власними руками. Цього разу ODARKA запускає першу колекцію наборів для вишивання дитячих боді із символічною назвою Леля.

Дроп лімітований і складається всього зі 100 наборів. До набору входять біле боді, нитки, ножиці, голки, інструкції з відео та 10 символів-оберегів.

Вони мають сакральне значення: з одного боку заспокоюють маму в процесі вишивання, а з іншого – оберігають дитину. Серед символів: Сонечко, що захищає від усього злого; Місяць як образ мами; Зірочки про сподівання на краще майбутнє тощо.

Усі символи нанесені на спеціальний матеріал, завдяки якому можна швидко і легко зробити вишивку на одязі.  Читайте також: В Україні різко зріс попит на вишиванки — дослідження У наборі ви знайдете окремі символи для дівчаток та хлопчиків, а також обереги, що мають універсальне значення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA