День святого Миколая бренд текстиль колекція новий рік Різдво

Український бренд Ptashatam представив різдвяний текстиль: фото

Сейчас читают: 577
womo.ua

Не за горами День Святого Миколая, Різдво та Новий рік 2024. Тому українські бренди активно анонсують свої святкові колекції, новинки та продукти, які будуть користі в новорічні свята.

Сьогодні ми хочемо познайомити вас з українським брендом текстилю Ptashatam. Бренд виділяється своїм затишком, унікальністю та традиційністю.

До Різдва та інших зимових свят бренд підготував колекцію різноманітного текстилю, серед яких є: скатертини, доріжки (ранери) та серветки. Читайте також: Львівський бренд «Ґроно» випустив ялинкові прикраси із картинами Казимира Малевича: фото Зазначимо, що увесь новий асортимент колекції «До Витоків Різдва» виготовлений з білого та нефарбованого льону, який прикрасить ваш святковий стіл.

Традиційні різдвяні символи, до яких цього року звернувся бренд — у центрі колекції Зірка-Сонце, потім Коза та різдвяний павук із соломи. Читайте також: У Києві відкрили виставку про традиції святкування Різдва: фото Додамо, що минулого року бренд випустив колекцію текстилю з золотими дідухами та Вифлеємською зіркою. «Нас тішить, що лляні речі із вишивкою Вифлеємської Зірки та Дідуха ви купуєте протягом усього року на подарунки — з побажанням світла та добробуту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA