Мода українська мода сукня українські дизайнери мода 2023

Українська дизайнерка Даша Цапенко створила весільну сукню з грибів: фото

Сейчас читают: 534
womo.ua

Українська дизайнерка Даша Цапенко створила сукню з лляного мережива й міцелію, у якій відсвяткувала своє весілля. Зазначається, щоб створити сукню, дизайнерка збирала вінтажне лляне мереживо на блошиних ринках і крафтових ярмарках України. Читайте також: Модна зима 2023-2024: нові колекції українських брендів Дарина поєднала біомасу вирощеного міцелію з фрагментами мережива, утворивши суцільне полотно ажурної структури.

Сукня виявилася стійкою до води й пляжного піску, а також є повністю біорозкладною. Читайте також: Мрія принцеси: український бренд Vladiyan Royal випустив весільну колекцію Majesty Також сукня має неоднорідну фактуру й колір від молочного до бежево-коричневого залежно від того, наскільки щільно проріс гриб.

Необхідна щільність матеріалу залежить від того, коли матеріал виймають з поживного середовища для гриба, щоб він перестав рости. Читайте також: Бізнес під час війни: українка заснувала бренд жіночого одягу Overthinking Власна весільна сукня була тестовою моделлю.

Дизайнерка планує започаткувати власне ательє з вирощування одягу для особливих подій. Дарина також створила одяг з льону, який був засіяний грибковими спорами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA