Валентина Хамайко Книга Рецепты сладости десерты рецепты десертов десерти Валентина Хамайко

Солодка неділя: Три десерти для осені від Валентини Хамайко

Сейчас читают: 337
womo.ua

Валентина Хамайко, телеведуча «Сніданку. Вихідний» на телеканалі 1+1, мама трьох дітей «Солодка неділя», книга з 58 сімейних та авторських рецептів десертів — на кожний тиждень року від Валентини Хамайко.

Валентина розповідає: «Після народження другої дитини я вирішила на деякий час залишитись вдома і присвятити себе дітям. Але коли ти опиняєшся у рутині домашьної роботи, хочеться якось відвести душу і ти починаєш фантазувати.

Тоді мені внутрішньо дуже захотілось навчитись пекти хліб. Опинившись у декреті, я почала вивчати цю тему. У мене почали з’являтись кулінарні книги, а потім сестра запропонувала повчитись за кордоном.

І я, вже будучи вагітною третьою дитиною, поїхала навчатись у Британію на майстер-класи. Продовжила навчання я і в Україні. Ідея цієї книги полягає в тому, щоб полегшити вибір рецептів, які можна приготувати на вихідних, не витрачаючи часу на пошуки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA