фильм ужасы Хоррор

Українська акторка Даша Трегубова знялася у фільмі улюбленого оператора Тарантіно

Сейчас читают: 216
hochu.ua

Зірка українського кіно Даша Трегубова почала підкорювати Голлівуд. Акторка знялася у фільмі Анджея Секули — улюбленого оператора Квентіна Тарантіно.

Деталі — у нашому матеріалі.Відома акторка Даша Трегубова зіграла одну з головних ролей у фільмі Анджея Секули — оператора, який зняв такі культові стрічки, як "Кримінальне чтиво", "Чотири кімнати", "Американський психопат" та "Скажені пси"."Поки ми спимо" — це класичний фільм жахів, який вийде на екрани напередодні Хеллоуіну.

За сюжетом українська лікарка (Даша Трегубова), яка займається вивченням сну у пацієнтів, після низки моторошних подій та знаків, починає спостерігати за дивною поведінкою дівчинки з американської родини.

І для всіх ці ночі перетворюються на справжнє жахіття…Інші ролі першого плану у стрічці виконали американські актори Олівер Тревена, Лайра Гросс, Джейсі Кінг та Брайан Гросс.Хоррор "Поки ми спимо" вийде на екрани 28 жовтня.Фото: прес-служба

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA