Искусство выставка Нео

Чим здивувала українська бієнале цифрового та медіа мистецтва — ТОП-15 експонатів

Сейчас читают: 867
hochu.ua

Українська Бієнале Цифрового та Медіа Мистецтва — революційна подія, яка не має аналогів в Україні — щойно завершила свою двотижневу роботу в Україні.

Всім охочим вона подарувала унікальну можливість безплатно познайомитися зі світовим та українським сучасним мистецтвом. Понад 50 робіт відомих художників з 15 країн світу були представлені у центрі Києва, в сучасній медіа галереї ARTAREA: аудіовізуальні, відеоарт, інтерактивні, VR- та NFT-експонати — сьогодні це провідні мистецькі жанри, завдяки яким людство здатне розв'язувати актуальні проблеми та покращувати рівень свого життя.Подія викликала широкий резонанс та зацікавленість української аудиторії — раніше нічого подібного в Україні не проходило.

Всі експонати були об'єднані головною темою:  "30 років Свободи".Мистецтво кидає виклик і змінює реальність. Мистецтво досліджує те, що робить нас людьми, допомагає зрозуміти хаос, що нас оточує.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA