Мода бренд українська мода колекція бренд одягу бренди одягу

Український бренд трикотажного одягу CHUYKO презентував нову колекцію: фото

Сейчас читают: 731
womo.ua

Український моно-бренд трикотажного одягу CHUYKO, заснований Олександром і Сергієм Чуйко, випустив нову капсулу W.10 присвячену Кореї.

Про це йдеться на Instagram-сторінці бренду. Читайте також: Модна зима 2023: головні убори від українських брендів Нова колекція бренду – речі, які натхненні сучасним корейським вуличним одягом та культурними традиціями.

В сучасних вбраннях бренду відчувається справжнє поєднання минулого та сучасного. Наші національні та культурні особливості стають не лише частиною стилізаційних рішень, але й важливим елементом дизайну.

Все це робить одяг особливим, і кожен його елемент розповідає свою історію. Читайте також: Що подарувати на Різдво чи Новий рік близькій людині: ювелірні прикраси від українських брендів Традиції зустрічаються із новаторством, створюючи яскраве поєднання естетики та культурного багатства. Читайте також: Мерехтливі сукні, лаконічні костюми та вишукане взуття: бренди Estro i MustHave презентували святковий дроп Колекція W.10.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA