бренд українські бренди бренд одягу бренди одягу мода 2023 дроп

Мерехтливі сукні, лаконічні костюми та вишукане взуття: бренди Estro i MustHave презентували святковий дроп

Сейчас читают: 811
womo.ua

Українські бренди Estro i MustHave об’єдналися, щоб нагадати про важливість насолоди митями життя. Мерехтливі сукні, лаконічні костюми та вишукане взуття із блискучими деталями занурюють у магічний святковий світ.

Виразні фактури й актуальні металеві відтінки дропу покликані підкреслити внутрішнє сяйво і бажання свята. Від невагомих напівпрозорих сетів та суконь до класичних брючних костюмів і маленької чорної міні — усі моделі поєднуються у витончену капсулу. Читайте також: Український бренд випустив ексклюзивну колекцію звабливого одягу до Нового року: фото Довершеною стилізацією образів стане грайлива лінійка взуття на підборах.

Босоніжки та слінгбеки із гладкої шкіри представлені у чорному та сріблястому кольорах і доповнені виразними деталями із камінням, інкрустованим на застібках та ремінцях.

Колекція доступна на офіційних сайтах Estro і MustHave, в обраних магазинах Estro в Києві, Львові, Рівному, Дніпрі, Харкові, Одесі, Житомирі, Івано-Франківську і Чернівцях та у магазинах MustHave у Києві, Львові, Вінниці, Івано-Франківську. Про бренди:  Estro — український бренд взуття та аксесуарів з більш ніж 20-річною історією.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA