особисте життя відомих людей знаменитості

Кім Кардаш’ян стала людиною року за версією GQ: фото та реакція суспільства

Сейчас читают: 801
womo.ua

Американська зірка реаліті-шоу та блогерка Кім Кардаш’ян стала «чоловіком» року за версією GQ. Цей титул із нею також розділили актор Джейкоб Елорді й репер Тревіс Скотт.

Про це знаменитість повідомила на своїй сторінці в Instagram. Читайте також: Зґвалтування, насильство в школах та наркотики: Періс Гілтон розповіла про особисте життя Зазначається, що в новому випуску GQ, який вийде 28 листопада, Кім Кардаш’ян, а також її мама Кріс Дженнер і сестри Кортні та Хлої, обговорила свою родину.

Також Кім дала відверте інтерв’ю про розлучення з Каньє Вестом і розвиток бренду SKIMS, який у жовтні представив свою першу колекцію чоловічої білизни. Читайте також: Модель Лінда Євангеліста повідомила про рак грудей: подробиці Журнал GQ для свого випуску «Чоловіки року» обрав тему нестандартного мислення і представив Кім поза параметрами загальноприйнятих жіночих ідеалів, з якими вона так тісно пов’язана.

У соцмережах рішення GQ викликало неоднозначну реакцію, переважно через те, що в номінації є слово «man», яке в англійській мові має два значення: «людина» й «чоловік».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA